top of page

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable del tractament de les dades:

Raó social: RICARD ARBOSSÉ PUIG

Raó comercial: PUIG GIRALT

DNI/NIF: 40285962 J

Adreça postal: C/PUAJDA DEL CASTELL, Nº 29-31 – 17600 FIGUERES (GIRONA)

Telèfon: 972504370

Correu electrònic: puig.giralt.2931@gmail.com


Finalitat del tractament de dades personals:

A PUIG GIRALT, el tractament de dades es realitza amb les següents finalitats, en funció del motiu pel qual ens les hagi facilitat:

  • Formulari de contacte: El Titular sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web amb la finalitat de respondre a les teves consultes. El Titular utilitza aquestes dades per donar resposta als seus missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web.

  • Formularis de subscripció a continguts: El Titular sol·licita les dades personals: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic, número de telèfon i adreça del teu lloc web per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials. Les dades que facilitis al Titular estaran ubicats en els servidors de The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company.

  • Per gestionar les xarxes socials. El titular té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials del Titular el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament. El Titular tractarà les dades personals amb la finalitat d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas el titular utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Li recordem que pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment a la següent adreça: 

puig.giralt.2931@gmail.com


A qui comunicarem les dades:

Puig Giralt, només cedirà les seves dades en aquells serveis en què s'indica i en els casos previstos per una llei:

  • En el cas de les xarxes socials, tota la informació i continguts publicats per l'usuari seran objecte de comunicació i compartits amb la resta dels usuaris que consultin aquesta xarxa social, per la pròpia naturalesa del servei.

  • Per als serveis de missatgeria i enviament de butlletins utilitzem Mailchimp de l'empresa The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company. Aquesta empresa es troba als Estats Units. Mailchimp està protegit a l'escut de privacitat, pel que compleix amb les mesures de seguretat imposades per la legislació Europea. Per tant, l'usuari és conscient i accepta que les dades personals s'emmagatzemen a Mailchimp, per a la subscripció i l'enviament de butlletins electrònics.

Li recordem que pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment a la següent adreça: 

puig.giralt.2931@gmail.com

Per quant de temps conservarem les seves dades:

Les dades per a l'enviament de comunicacions comercials i l'elaboració de perfils comercials dels nostres productes o serveis seran conservats indefinidament fins que, si és el cas, ens manifestin la seva voluntat de suprimir-los.


Mesures de seguretat:

Per protegir les teves dades personals, el Titular pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.


Els seus drets:

El Titular t'informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l'accés a les dades emmagatzemades.

  • Demana una rectificació o la cancel·lació.

  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.

  • Oposar-te al tractament.

  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L'exercici d'aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l'interessat, sol·licitant-lo directament a la persona titular, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se al Titular i demanar informació sobre els dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d'aquestes dades en els fitxers del Titular.

Per exercitar els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d'enviar un correu electrònic a puig.giralt.2931@gmail.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia de l'D.N.I. o equivalent.

vichy logo_edited.png
bottom of page